KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Hasan ve Zehra Tıraş Vakfı Ortaokulu

Kas

Eyl

Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce Aile Okulu Projesi kapsamında çocuklarının eğitiminde en önemli yapı taşlarından biri olan ailelerin  ve devamında toplumun sağlığının korunmasına katkı sağlamak; aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocukların davranış yönetimlerine rehberlik edilmesi, millî ve manevi değerlerimizin aileler yoluyla çocuklarımıza aktarılması amacıyla 'Aile Okulu Projesi' başlatılmıştır.

8.SINIF ORTAK SINAV TARİHLERİ

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVLARI

8.SINIF ORTAK SINAV TARİHLERİ

Kas

Kahramanmaraş Ölçme Değerlendirme Merkezimiz tarafından 8. sınıf öğrencilerimiz için Ortak Sınavlar 9, 10 ve 11 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacaktır. Sınavlar 6 dersten il genelindeki bütün 8. sınıf öğrencilerimize uygulanacak olup sınav sonuçları Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından değerlendirilip sınav puanları yazılı notu olarak e-Okul sistemine işlenecektir.

Sınavlar

1. Gün: TÜRKÇE - YABANCI DİL (İNGİLİZCE)

09.11.2021

2. Gün: MATEMATİK - DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ

10.11.2021

3. Gün: FEN BİLİMLERİ - T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK

11.11.2021

Ekm

7. Sınıf ve 8. Sınıflar için 26.10.2021 tarihinde milli eğitim tarafından kazanım değerlendirme sınavı yapılacak olup sınavla ilgili bilgiler aşağıdaki linkte mevcuttur.

Ekm

OKULUMUZUN OKUL AİLE BİRLİĞİ VELİ TOPLANTISI YAPILDI